mona_opran

Mona Opran

Közép-és délkelet-európai ügyvezető igazgató

Célom, hogy ösztönözzem a remek munkateljesítményt és motiváljam a fejlődést.

Mona húsz éve kezdte karrierjét a kommunikációs és üzleti menedzsment területén. Azóta mélyrehatóan megismerte a reklámipart, ügyfélként és ügynökségi menedzserként egyaránt. Hamar megtanulta, hogy ha valaki meghatározni és nem követni akarja a piacot, alkalmazkodnia kell, gyorsan cselekedni és pontosságra törekedni.
2005-ben, egy, az Egyesült Államokban szervezett Saatchi X tréning után Mona a Saatchi& Saatchi X vezetőjeként a vásárlóimarketing-koncepciókat elsőként alkalmazta a román piacon.

2007 óta Mona a vezetői menedzsmentre és az üzleti fejlődésre koncentrál a kommunikációs ágazatban helyi és régiós szinten is. Integrált megoldások menedzseléséért felelős mind a mindennapos üzletmenet, mind a regionális stratégiai tervezés szintjén, technológiai alapú platformok használatával. Jelenleg tíz piacon koordinálja a csoport tevékenységét az adriai, a balkáni és a közép-európai régióban.
Mona a Román Reklámügynökségek Egyesületének és a Professional Women Network non-profit egyesületnek is testületi tagja. A civil szervezetek közössége felé való elkötelezettségének bizonyítéka testületi tagsága a bukaresti Casa Ioana jótékonysági szervezetben.