radu_florescu

Radu Florescu

Délkelet-európai vezérigazgató

Csak akkor sajátítottad az üzleti éleslátást, amikor felfedezed, hogy mindennap tudsz valami újat tanulni – tapasztalat és kíváncsiság egymást segíti a sikeres fejlődésben.

Radu a román reklámipar egyik úttörője. 1992-ben alapította meg a Romániában azóta is piacvezető Centrade Csoportot. 20 év alatt a balkáni és adriai térségében működő Centrade az egyik vezető kommunikációs ügynökséggé vált. Radu a Román Reklámügynökségek Egyesületének (UAPR) alapítója és jelenlegi alelnöke, korábban az EACA (Európai Reklámügynökségek Egyesülete) kelet-európai és oroszországi képviselője volt Brüsszelben, a Nemzetközi Reklámügynökség alapító tagja Romániában.

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara romániai alelnökként, a Koalíció a Romániai Fejlesztésért (CDR) bizottságának tagjaként és a TAROM testületi elnökeként a román gazdasági szféra közismert szereplője.
Radu civil szervezeteknek is aktív tagja, elkötelezettje az oktatási programoknak és a hátrányos helyzetű csoportok támogatásának. A romániai AIESEC, a Junior Achievement és az OvidiuRo vezetőségének tagja, a United Way Romania és az ASEBUSS MBA program vezetőségének elnöke.